Hosting af websties, e-mail og andre forretningskritiske applikationer skal behandles med aller største omhu og respekt.

De færreste virksomheder kan tåle udfald på e-mail og hjemmeside, og derfor har vi nøje udvalgt vores hostingleverandør med aller største omhyggelighed. Og vi holder os konstant velorienteret omkring udviklingen i markedet så vi altid kan tilbyde dig den bedste hosting til en til god pris. Vi tester løbende konkurrerende leverandører samt foretager test og simulerede angreb på vores eget systems sikkerhed og hastighed. Vi tager dagligt backup af alt og tester at vores backupdata er brugbart.

Vores underleverandør af hosting er blandt verdens førende og vores priser er bestemt konkurrencedygtige. Til almindelige WordPress-hjemmesider har vi en standardløsning som er billig men god. Vi tør godt love at den er  langt bedre end den billige hosting-pakke som mange ‘nybegyndere’ kommer til at købe. Har du særlige krav kan vi konfigurer din server på mindst 56.100.134 forskellige måder.