Rådgivning om IT

IT er i dag et essentielt arbejdsredskab i alle virksomheder og det er derfor helt afgørende at vi ikke lader IT begrænse vores succes. Hos SoloCom har vi bred viden om IT – både hardware, software og infrastruktur. Vi har praktisk erfaring og oplever altid stor tilfredsstillelse ved at udstyre mennesker, til at yde optimalt.

I kan spare meget, både tid og penge, ved at vælge de rigtige løsninger i første forsøg. Vigtigt er det også hvornår og hvordan ændringer i jeres setup bliver foretaget. Uanset hvad I har i tankerne hører vi gerne fra jer.

Uhøjtidelig IT-rådgivning i dagligdagen

Med vores rådgivning på IT-området stræber vi efter at yde en service som styrker jeres forretning. IT-rådgivning er ikke vores hovedfokus, men vi er meget optaget af at vores kunders forretning ikke på nogen måde bliver begrænset af deres redskaber, og vi oplever ofte at alternativet til vores rådgivning er slet ingen rådgivning.

Hvis vi erfarer at opgavens karakter kræver rådgivning som overstiger vores kompetencer, tøver vi aldrig med at rådføre os med eksterne eksperter eller vi meddeler jer at vi desværre ikke er i stand til at påtage os opgaven og vi kan evt. hjælpe med at finde en bedre egnet leverandør.

Vi finder det bedste system til jeres unikke behov

Vi arbejder grundigt, analytisk og kritisk når vi skal finde frem til det bedste redskab til at løse en given opgave. To opgaver er sjældent helt ens og små detaljer som først virker ubetydelige kan få store konsekvenser på sig. Det kan blive dyrt og besværligt at udskifte IT-systemer og derfor er det en rigtigt god forretning at få lavet en grundig analyse af jeres behov så I kommer fra start med det system som passer bedst.