Logo med kvalitet i hver en streg

Jeres logo er på en måde organisationens ansigt, og det må godt være kønt ik’? Heldigvis er skønhed noget I kan købe af os.
Kontakt os →

Vi tager altid udgangspunkt i jeres behov og jeres organisations unikke træk når vi leverer et nyt logo. Da kravene til et logo ofte er mange er det utroligt vigtigt at afdække og prioritere dem.

Logo med kvalitet i hver en streg, betyder et logo som I kan være tilfredse med i lang tid fremover og som dermed kan betegnes som langtidsholdbart. Et logo opnår den lange levetid når det omhyggeligt tilpasses den sammenhæng det skal indgå i – en tilpasning som kan være krævende, men som betaler sig på sigt.

Brandfolder

Jeres nye logo er ikke mange øre værd hvis folk internt og/eller eksternt bruger det gamle logo eller en forkert version af det nye. Man fristes til at sige et godt logo er det korrekte logo.

Vi leverer en dynamisk online designmanual som medarbejdere og eksterne partnere og pressen vil få utroligt stor glæde af.

En online værktøjskasse med orden og regler hvor alle let kan få adgang til de resurser som netop de har behov for.

Så næste gang din maler ringer om RAL-farvekoden på jeres logo kan både du og maleren hurtigt finde svaret på jeres brandfolder.

Designmanual

Bestil ikke jeres nye logo uden en rigtig brugsanvisning til. Forhåbentlig skal jeres logo leve rigtigt mange år i organisationens brandunivers. Med en designmanual (og korrekt brug af denne) undgår I effektivt at et godt logo bliver degraderet og misbrugt på forskellig vis. En designmanual er en investering som vil spare jer både tid og penge, den gør arbejdet med jeres brand nemmere og nedbringer risikoen for trykfejl.

Vi laver også gerne designmanualer til jeres eksisterende brand.