Logo med kærlighed  i hver eneste streg

Jeres logo er på en måde organisationens ansigt, og det må godt være kønt ik’? Heldigvis er skønhed noget I kan købe af os.
Kontakt os →

Vi tager altid udgangspunkt i jeres behov og jeres organisations unikke træk når vi leverer et nyt logo. Da kravene til et logo ofte er mange er det utroligt vigtigt at afdække og prioritere dem.

Logo med kvalitet i hver en streg, betyder et logo som I kan være tilfredse med i lang tid fremover og som dermed kan betegnes som langtidsholdbart. Et logo opnår den lange levetid når det omhyggeligt tilpasses den sammenhæng det skal indgå i – en tilpasning som kan være krævende, men som betaler sig på sigt.

Designmanual

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Praktisk og samtidigt smukt webdesign

Vi har plus 10 års erfaring med webdesign fra mange projekttyper.

Vores fokus er først og fremmest på at jeres hjemmeside skal være brugervenlig og samtidigt udståle jeres brand på professionel vis.

Ideelt leverer vi både UX-design, grafisk design og front-end-udvikling.

Vi har praktisk er faring med følgende Content Management Systemer (CMS’er): Wordpres, Drupal, GetSimple, Typo3 Umbraco, Contao (TypoLight) Magento, Muse med flere.

SoloCom har fokus på:

  • WordPress
  • Landingpages
  • Responsivt design
  • Søgeoptimering (SEO)
  • Hurtige load-tider
  • Online software

Rådgivning om IT

IT er i dag et essentielt arbejdsredskab i alle virksomheder og det er derfor helt afgørende at vi ikke lader IT begrænse vores succes. Hos SoloCom har vi bred viden om IT – både hardware, software og infrastruktur. Vi har praktisk erfaring og oplever altid stor tilfredsstillelse ved at udstyre mennesker, til at yde optimalt.

I kan spare meget, både tid og penge, ved at vælge de rigtige løsninger i første forsøg. Vigtigt er det også hvornår og hvordan ændringer i jeres setup bliver foretaget. Uanset hvad I har i tankerne hører vi gerne fra jer.

Uhøjtidelig IT-rådgivning i dagligdagen

Med vores rådgivning på IT-området stræber vi efter at yde en service som styrker jeres forretning. IT-rådgivning er ikke vores hovedfokus, men vi er meget optaget af at vores kunders forretning ikke på nogen måde bliver begrænset af deres redskaber, og vi oplever ofte at alternativet til vores rådgivning er slet ingen rådgivning.

Hvis vi erfarer at opgavens karakter kræver rådgivning som overstiger vores kompetencer, tøver vi aldrig med at rådføre os med eksterne eksperter eller vi meddeler jer at vi desværre ikke er i stand til at påtage os opgaven og vi kan evt. hjælpe med at finde en bedre egnet leverandør.

Vi finder det bedste system til netop jeres unikke behov

Vi arbejder grundigt, analytisk og kritisk når vi skal finde frem til det bedste redskab til at løse en given opgave. To opgaver er sjældent helt ens og små detaljer som først virker ubetydelige kan få store konsekvenser på sig. Det kan blive dyrt og besværligt at udskifte IT-sytemer og derfor er det en rigtigt god forretning at få lavet en grundig analyse af jeres behov så I kommer fra start med det system som passer bedst.