Uanset hvad du beskæftiger dig med, har software indflydelse på dit arbejde og dermed dine muligheder for success med at indfri dine mål. For nogen er software ikke så centralt og tydeligt, men ofte er det stadig vitalt i hverdagen, som fx et værktøj til vagtplanlægning. E-mail er også software og de er nok de færreste på arbejdsmarkedet der ikke bruger e-mail.

Software er som værktøj der altid skal holdes knivskarpt

For nogen af os er software og vores interaktion med programmerne blevet det som udgøre kærnen i vores arbejde. Derfor gir’ det næsten sig selv at software er et område der må have konstant opmærksomhed, hvis vi skal arbejde effektivt og løbende vedligeholde vores kompetencer.

Alle har vi forskelligt syn på hvad godt software er, hvad det skal kunne, hvad det må koste o.s.v.

SoloCom rådgiver om software med udgangspunkt i at vi alle er forskellige og har forskellige behov og ønsker, både som individer og som virksomheder og organisationer.

Vi har mange års erfaring med at søge de bedste løsninger til det konkrete behov som vægter hensyn til sikkerhed, brugervenlighed, fleksibilitet og pris efter netop dine behov.

Vi har erfaring og passion

Vi har bl.a. arbejdet med implementering af Office635, Microsoft Office, Open Office, Google Apps, G-mail, Synology, ownCloud, Dropbox, Chrome OS, Urbuntu, Raspberry Pi, Windows 7, Windows 8, Asterisk (FrePBX), WordPress, Drupal, Umbraco, Typo3, Contao, MailChimp, Mailjet, MailGun, SendLoop.
Og mange andre systemer måde opreativsystmer, Content Management System, SaaS, og desktop programmer.

Kontakt SoloCom for at aftale et møde om jeres software-setup