Virker på mobil, tablet og computer

Vi laver alle hjemmesider i responsivt design så dine besøgende får den bedte oplevelse uanset om de besøger din nye hjemmeside via deres smartphone, iPad eller PC og Mac. Sidens udseende og funktioner tilpasser sig automatisk til skærmstørrelsen.

Du kan selv tilføje og ændre indholdet

Et brugervenligt dansk administrationspanel gør at du selv kan tilføje og redigere indhold. Faktisk kan du tilføje og redigere både tekst og billeder direkte fra en app på din smartphone. En professionel hjemmeside, er en opdateret hjemmeside – og det er ikke længere spor svært at opnå.

Sikkerheden er helt i top

Hvis din hjemmeside bliver hacket kan det blive meget dyrt og tilmed skade din virksomheds omdømme. Derfor har vi fokus på at sikkerheden er helt i top på alle tænkelige områder. Nogen mener vi er hysteriske, men hvis du selv har prøvet at miste din hjemmeside, så ved du også der er tale om sund fornuft og rettidig omhu når vi ikke går på kompromis med sikkerhed og backup.

Backup og gendannelse

Hvis det trods store anstrengelser på at forhindre det, alligevel sker at din hjemmeside bliver lagt ned af et hacker angreb, så har vi altid en backup. Med daglig backup af alt kan du hurtigt være oppe og køre igen, klar til at byde dine besøgende velkommen som om intet er sket.