Woredpress CMS’et er verdens førende hjemmesidesystem og det er der mange grunde til. WordPress softwaren er gratis og relativt nem at installere og komme i gang med at bruge. Det har bl.a. andet medført at et hav af hjemmesider lavet med WordPress desværre kører rigtigt langsomt, det skyldes at siderne er hostede på langsomme og dårligt konfigurerede server  – ofte men ikke altid er disse servere (heldigvis) meget billige (alt for billige).

Hastighed betyder (næsten) alt

Det er den barske virkelighed at rigtigt mange besøgende falder fra hvis din hjemmeside loader bare den mindste smule langsommere end de forventer. Derfor er øget hastighed på dit webhotel muligvis den nemmeste måde at øge dine besøgendes interaktion med din wordpress-hjemmeside.

Der findes en lang række tekniske parametre som tilsammen afgører hvor lang tid din side er om at blive vist for dine besøgende.

For mange WordPress hjemmesider er det ikke ualmindeligt at se en fordobling i hastigheden ved at skifte fra en langsom server til en hurtig og fuldt optimeret server.

Skal vi få din hjemmeside op i fart?

Hvis du har en blog, almindelig hjemmeside eller en webshop som anvender WordPress så er det bare om at komme i gang med at optimere. Vi også hjælpe dig med at optimere hastigheden og forhåbentlig gøre dine besøgende så glade at de bliver længere på siden og når at læse, like og købe hvad du nu har til dem.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på nem og billig hastighedsoptimering af din WordPress-installation.

47% af brugerene på nettet
forventer at en side indlæses
på 2 sekunder eller mindre.

57% af brugerene på nettet
vil forlade en side, der tager
3 sekunder eller længere tid
om at blive indlæst.