Din Dukaan expert til den bedste webshop

Søger du en ekspert til at hjælpe med Dukaan® er du kommet til det rette sted. Med mange års erfaring i en række af verdens førende webshop- og CMS’er er vi hos Solocom også godt rustet til at hjælpe dig med din netbutik i det nye succesfulde Dukaan.

Hvad er fordelene ved Dukaan?

Der findes uoverskueligt mange systemer derude som man kan bruge til at bygge sin webshop med. Men det bliver meget mere overskueligt når man først besvarer en række fundamentale spørgsmål – og det vil vi hjælpe dig med.

Overordnet kan man sige at Dukaan er godt hvis du:

  • Vil i gang hurtigt
  • Vil kunne styre det meste fra din smartphone
  • Vil holde driftsomkostningerne på et minimum
  • Vil have en meget driftsikker webbutik
  • Kan leve med at friheden til design og funktionalitet er begrænset

Dukaan er en indisk succeshistorie

Da COVID-19 i 2020 ramte hele verden (og Indien), gik to unge iværksættere sammen og startede Dukaan. Deres mål var enkelt; at lave en online platform som ville gøre det nemt for milioner af små indiske virksomheder at etablere sig med en online tilstedeværelse. Med verden i lookdown var det fra den ene dag til den anden blevet et sprøgsmål om overlevelse for virksomeder at være tilgængelige online, noget som meget få Indiske virksomheder var før. To år efter Dukaan startede var de 230 medarbejdere.

Dukaans seneste tiltag er global ekspansion, fra at være 100% fokuseret på det indiske market, har Dukaan i foråret 2022 åbnet for internationale kunder, og det kan du godt glæde dig over.

Bestil din Dukaan-webshop i dag

Der er gode grunde til at Dukaan stormer frem. Vi kan have en fuldt funktionel webshop klar til dig på få dage – ja faktisk få timer!

De fleste er ikke tjent med at lave deres webshop på få timer, selv om det faktisk er muligt. Selv om du er MEGET prisbevidst kan det godt betale sig at bruge lidt tid på rådgivning, planlægning, design, opsætning og test. Men det at du teoretisk kan ha’ en shop på få timer, er også din garanti for at et webshop-projekt med Dukaan ALDRIG vil blive en langstragt og bekostelig oplevelse.

Få Dukaan billigere hos Solocom

Solocom videresælger Dukaan til en konkurrencedygtig pris. Ved at købe Dukaan af os (Solocom) frem for direkte af Dukaan, får du ikke kun en bedre pris, men du får også dansk support samt hjælp og rådgivning til opsætning.

Kontakt os så vi sammen kan komme i gang med at udvikle din forretning med en professionel webshop.